Välkommen till ett av Nordens största auktionshus för filateli och numismatik

Utnyttja vår kompetens och vårt omfattande internationella kundregister för att sälja era frimärken, brev/vykort, mynt och medaljer; gärna hela samlingar och dödsbon.

Genom Myntkompaniet är vi etablerade köpare av föremål av guld och silver.

Vi har kontor från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder, samt i Helsingfors, och vi gör även hembesök.

Kvalitetsauktion 389

Restförsäljning pågår

Plats: Stockholm + online live

Aktuellt
 • Philea lanserar nu en ny webbutik för mynt och frimärken med objekt för direktförsäljning utan provision eller andra avgifter annat än eventuell frakt.

  Välkommen till www.philea.se/shop

  Alla objekt har en eller flera bilder och är beskrivna på engelska.

  För närvarande domineras utbudet av ca 6000 filatelistiska objekt med både frimärken och brev, och ett växande antal mynt och medaljer. Vi räknar med att lägga upp ca 1000 objekt i månaden till att börja med. De flesta objekt kostar 300 – 1000 kronor, men det finns även en del både dyrare och billigare.

  Välkommen att skapa konto – alla kunder som vill köpa något måste skapa en egen inloggning, även kunder som redan har konto på auktionssidan.  Ange din e-post och lösenord.

  Om du har några frågor, välkommen att sända dem till webshop@philea.se

 • Det nya avsnittet "Utropsprissänkta objekt från tidigare auktioner" ersätter "SEK 100 lots".
  Detta avsnitt har nu utökats med andra prissänkta objekt, nu med utrop 100:- till flera tusen kronor. Dessa objekt har objektnummer >5000 vilket underlättar för er som vill fynda bland prissänkta objekt. Och om ni istället vill hitta nya objekt hittar ni dem i början med lotnummer mindre än 5000.